Hapjes: Stokbrood met zalm

dinsdag 24 juli 2012

Een vrij simpel hapje voor bij de borrel of wanneer je eens iets anders op tafel wil zetten bij de visite. Het leuke aan dit kleine receptje is dat je het met verschillende soorten vis kunt maken, maar ook met verschillende soorten bereidingen van zalm.

Hierboven op de foto zie je gegaarde zalm uit de oven, maar een plakje gerookte zalm is ook heerlijk!

Wat heb je nodig:
- Mayonaise (of een 'gezondere' variant als yoghurtnaise of halvanaise)
- Zalm (gerookte plakjes of een moot gegaarde zalm)
- Citroensap
- Zout en peper
- Plakjes stokbrood

Meng de mayonaise en het citroensap door elkaar, doe dit naar eigen smaak en smeer hier de broodjes mee. Leg de zalm in stukjes op het mayonaise mengsel en bestrooi dit met peper en zout.
Wat ook lekker zal zijn, is om wat dille door het mayonaise mengsel te doen, dit smaakt erg lekker bij vis.

This entry was posted on dinsdag 24 juli 2012 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Laat een reactie achter

@handmadehelen. Mogelijk gemaakt door Blogger.