Spooky cakepops

woensdag 10 oktober 2012

Dit keer geen uitgebreid recept, maar wederom een korte uitleg van een halloween cakepop. Met cakepops kun je natuurlijk onwijs veel kanten op. Op mijn blog kun je naast de cakepops met chocolade ook de halloween pompoen cakepops vinden. Die zelfde avond heb ik ook deze spookjes gemaakt. Een ideale en simpele manier om van de 'minder ronde' cakeballetjes iets leuks te doen!
Deze cakepops beginnen het zelfde als alle cakepops op een stokje, met wat chocolade maak je het stokje vast in de cakepop. Laat dit uitharden, zodat het balletje niet van het stokje valt en begin met decoreren.

Net als bij de pompoen cakepops, rol je de fondant uit en haal hier een cirkel uit  met een ronde uitsteker van ongeveer 8cm (groter mag altijd natuurlijk). Dit rondje drapeer je aan de bovenkant van het cakeballetje en laat dit aan de onderkant wat losjes hangen.
Maak met een foodpen een gezichtje en kies de uitdrukking. Mijn 'verwarde' spookjes waren vergezeld met een geschrokken spookje (oogjes en een O als mondje) maar helaas werd die al snel 'ontvoerd' voor ik snel een foto kon maken.

This entry was posted on woensdag 10 oktober 2012 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Laat een reactie achter

@handmadehelen. Mogelijk gemaakt door Blogger.