Linzer schnitten

woensdag 12 december 2012

Vorig jaar zag ik bij de lidl een aantal 'kerstmixen' liggen voor taart. Zo was er de krumeltorte en de donau-schnitten. Helaas heb ik voor beide taarten nog geen soortgelijk recept kunnen vinden.
Dit keer hadden ze bij de lidl een mix voor koekjes. Van de drie soorten heb ik alleen de linzer schnitten meegenomen. Het is een kruimelkoekje met jam en chocolade glazuur. Volgens mij prima na te maken uiteindelijk!

Het maken van het deeg lijkt wat op het maken van kruimels. De instructies op de doos spraken dan ook voor zich. Het idee van jam tussen een laagje koek en kruimels met wat chocolade leek erg lekker. In de werkelijkheid vonden we het hier thuis toch wat tegenvallen. Ik heb nog een doos in de kast staan, dus wie weet test ik hier nog wel iets anders mee uit!
Mocht je deze koekjes geprobeerd hebben ben ik erg benieuwd naar je bevindingen! Ik zou het geen tweede keer kopen helaas.

This entry was posted on woensdag 12 december 2012 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

2 reacties op “Linzer schnitten”

  1. Ons sprak deze smaak wel enorm aan. Zo zie je maar, smaken zijn en blijven verschillend.

    BeantwoordenVerwijderen

@handmadehelen. Mogelijk gemaakt door Blogger.