In mijn blog over de Rudolph the rednose reindeer koekjes zei ik al dat ik nog veel meer kerstkoekjes gebakken had! Om het wat simpel te houden, heb ik gekozen voor twee (+ bruin voor de rudolph koekjes) kleuren icing. Namelijk wit en rood.
Koekjes die ik heb gebakken:
- Rudolph the rednose reindeer
- Kerstmutsen en kerstsokken
- Witte sneeuwvlokken
- Cadeautjes met strikjes
- Kerst ornamenten
Bij het versieren ben ik ook met de grootste vlakken begonnen. Hier heb ik Wilton tip nummer 3 voor gebruikt. Nadat ik dit zo'n 4 a 5 uur heb laten drogen, ben ik met wit de overige stukken gaan invullen.
De details zoals de strikken en de ornament versieringen heb ik na een nacht drogen pas aangebracht met Wilton tip nummer 2. Wachten is erg belangrijk bij het versieren van koekjes met royal icing. In de tussentijd kon ik dan ook verder met het afronden van mijn afstudeeronderzoek wat ik deze week gelukkig kon afronden!